Piec igloo „Mattone„
Piec do pizzy z cegły szamotowej murowany unikalną metodą która gwarantuje trwałość i jak ważną jeśli chodzi o piece, bezawaryjność.
Specyfikacja:
- Średnica wewnętrzna – od 120 do 180cm
- Średnica zewnętrzna z izolacją – 160cm
- Zużycie drewna – do 3,5 m³ miesięcznie
- Waga pieca z płytą grzewczą izolowaną – 1000kg.
- Wyjście kominowe 150mm ; 180mm
- Gwarancja – 10 lat
Piec igloo „veloce„
Piec do pizzy z 9 elementów odlanych z szamotu z dodatkiem cementu glinowego
Specyfikacja:
- Średnica wewnętrzna – 120cm
- Średnica zewnętrzna z izolacją – 160cm
- Zużycie drewna – do 3,5 m³ miesięcznie
- Waga pieca z płytą grzewczą izolowaną – 800kg
- Wyjście kominowe 150mm
- Gwarancja 3 lata
Piec podłużny „lungo„
Piec doskonale nadający się do mniejszych pizzerii i restauracji, ale również do domu i ogrodu.
- Wymiary wewnętrzne 116x62cm
- Waga pieca z płytą grzewczą izolowaną – 500kg
- Wyjście kominowe 150mm
- Przeszklone drzwiczki w zestawie
- Gwarancja 3 lata
Piec „Forno”
Piec idealny do domu i ogrodu
- Płyta do wypieku 46x46cm
- wymiary zewnętrzne 62x72x50cm
- waga – 300kg
- Drzwiczki z termometrem w zestawie
- Gwarancja 3 lata